2 "bra" mornar..

2 dagar på rad har det krånglat. Speciellt på mornarna när jag absolut inte har tid för krångel. Och jag har morgonhumör. Tur J har som antingen jobbar eller sover när min klocka ringer! ;)

 Igår så va hundarna verkligen framför fötterna på mig. De stod i vägen fort jag vände mig om, och det brukar de inte göra. Lagar vi mat, så brukar vi i alla fall få ha lite svängrum. Sen när jag öppnade dörren så sprang de på mig. BRÅTTOM BRÅTTOM!
Sen när det va dags att åka till jobbet så glömde jag telefonen inne, så va det bara attknäppa upp bältet igen och springa in. Sen när jag hade kommit en bit så kom jag på ”just ja, mitt passérkort till porten! Åh, jaa.. TUR så har jag 1,6 km till jobbet. Ja ja, bilen måste ha denna vecka eftersom sambonjobbar också och jag måste hem på lunchen till hundarna. Annars brukar jag gå/cykla till och från jobbet när jag INTE behöver åka hem på lunch. Ville bara klargöra de.

Idag.. Klockan ringer som vanligt 06.00. MEN redan 05.20 så börjar Vimsa hurkla och sedan kom det en spya, självklart på en av dem nytvättade mattorna som jag tvättade i helgen. Är det tacken? Jaja, bara att acceptera som hundägare. Och hundarna brukar spy på mattor när de väl ska spy. Så min morgon började med ta upp spyor och slänga mattan i tvättmaskinen. Iofs, ska väl inte vara så gnällig, TUR så va det bara gräs.
Men jag älskar tjejerna för de, deras hundögon kan man inte motstå. Eller man kan inte vara sur så länge. Haha! Jag kan inte det iallafall! =D

Så jag är så jävla trött på detta väder, barmark och regn. Hundarna drar in grus, de är smutsiga hela tiden och är svåra att hålla rena när det är såhär. Ingen lust att dammsuga heller, för ett par timmar senare så ser det ut som innan. VART ÄR SNÖN?!!?! SNÄLLA SNÖN, KAN DU KOMMA NUUU???? OCH STANNA KVAR NÅGRA MÅNADER???????

Hoppas verkligen att min Torsdag & Fredag-morgon kommer börja bättre. Får bita ihop, snart långledigt. Umgås med mina nära och kära. Det är så otroligt behövligt! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar