Söndag

Helgen och veckan har blivit en liten allt i allo helg. Men har dragit på mig en liten förkylning, så gick hem tidigare i Fredags. Men är på bättringvägar!

Fredag: Johannes ringde på Torsdagskvällen och sa att han har köpt sig en 4hjuling. Så på Fredag em åkte vi till Lima för att hämta hans nya leksak. En rolig liten roadtrip.  

Lördag: Hela förmiddagen så städade jag, böt sängkläder, tvättade mattor, dammade, lekte med dammsugaren, la in rena kläder i garderoben och putsade fönster. Tvättade några tvättar också. Gud så huslig och duktig jag känner mig.
Men jag hann även med ett träningpass (apportering) med mina 2 svarta gosgos. Fast träningspasset är jag inte riktigt nöjd med.
La ut ett sök åt Vimsa, för jag tyckte hon har funkat suveränt på söket. Hon sprang ut fint, började söket bra och när hon väl hittar dummiesen så tar hon inte med den in tillbaka?! Jag kallar in henne igen, och försöker skicka ut henne. Men nejdå, intresset va inte alls med.
Men då satte jag in V tillbaka till bilen och tog ut Maya så fick hon ta söket. Det funkade bättre med Maya. Men mitt upp i allt så blev det lite  nödigt. nöden-har-ingen-lag. Men tog även in henne igen och skickade ut henne, och då plocka hon in alla som va kvar. Och hennes avlämningar funkar så mycket bättre. Fick tips på hur jag ska "möta" henne.
Tog ut V igen och gjorde några enkla markeringar och avslutade medans det gick bra.

Söndag (idag): Imorse vaknade jag tidigt, och tog ut hundarna en snabbis för att sedan bege mig upp till "tant" Malin för att slå våra kloka huvuden ihop och göra ett ryck med hemsidan. Vi håller på med en ny hemsida för Hällefors Brukshundklubb. Jag kommer meddela er när den är klar, och när den är publicerad. Vi ska ha en presentation på Tisdag. *shitshitshit!*
Sen blev det ut i det härliga regnvädret för att släppa hundarna.
Hem och vila, sedan blev det hundpromenad. Och när jag kommer hem så har älskling gjort världens goaste baconsås. Han kan han, min karl! :*

Nu så är det tvn en stund innan läggdags. 5 arbetsdagar kvar innan "långledigt"..
Bara att bli av med min förkylning.. KÄMPA!

BTW, har ni sett vad snälla djuren i familjen är. Deras julklappar är till höger.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar