Inte långt kvar tills vi rullar till Stockholm!

Nu är det inte långt kvar tills man börjar rulla till Stockholm. Jag funderar på om jag ska ta med en MP3 eller liknande för att lyssna på musik och inte ha mobilen. Har ingen laddare med mig, och mobilen är bra att använda till annan ^^,

Men det som står på schemat resten av kvällen är att jag ska packa, göra lite matsäck att ha med i bussen och bada hund/ar (badar Maya också) och sen ska jag själv duscha. Klockan ringer nog säkert vid 0300 inatt, senast! Ska ringa ett samta och fråga när de kommer och hämtar mig.. Sen så är det bara att sätta fart med sakerna och slänga sig i sängen för några timmars sömn.. Om man kan sova dvs! =) Ha en bra Lördag och en del kanske jag träffar på mässan! ;) Adiós!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar