Onsdag

Bild lånad ifrån Google Bild lånad ifrån Google

Ja, vi har faktist legat väldigt mycket på latsidan den sista tiden med allting. Träningar, städning, promenader (blir inte lika långa), lagar inte så mycket mat heller. Kan det vara vädret tro? Jag längtar faktist till snön. Hoppas det blir mycket vitt till jul iallafall..

Nu är det bara några dagar kvar till Stockholms Hundmässa. Tidigt på Söndag morgon drar bilen till Karlskoga för att sedan hoppa på bussen som går raka vägen till mässan. Och jag ska ha hund med mig, den som är lika vimsig som mig - Vimsa! :)

Är det fler som ska dit? Kanske ställa också, bara titta, shoppa massa hundprylar eller jobba i någon monter? :) Jag vet iallafall att jag INTE kommer att komma därifrån tomhänt!
Och så är Vimsas faster med och tävlar i Lydnad på Söndag också. Klart vi ska titta!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar