Onsdag

Ujujuj, tror jag och Vimsa har lite att jobba om om vi ska gå i fasters tassavtryck! ;) (Se förra inlägget) Men det ska bli riktigt kul och jag hoppas verkligen vi hinner se henne. Våran ring är ju precis bredvid lydnadsplanen i Stockholm så vi kanske kan se lite ändå ;)!
Bara 10 dagar kvar nuuu! ;) 

Men annars har det inte hänt mycket. Det märks att vi inte har gjort så mycket heller för de börjar hitta på egna saker. Får väl försöka ta ifatt lite ihelgen. Vimsa börjar kräva lite mer nu så det är bara att hålla fast vid träningar och att "söte-dagarna" är över. Trots säger jag! Ska försöka komma på några bra och kluriga uppgifter åt flickorna ihelgen då vi ska träna. Har ni några tips? 

Ikväll är det Julbord m. jobbet.
Årets första julbord! Ska bli ritkigt gott. Va ju typ 1 år sen sist! ;) GOTT GOTT GOTT!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar