Helt underbart

.. att ha en helg utan att göra något speciellt. Bara vaknat upp i lugn och ro och tänka "vad ska vi göra idag?".. Det är helg de! 

I fredags va det bara god mat och soffhäng. 
Igår va det meningen att det skulle komma en bekant på besök och dricka några glas vin, men det blev ändrade planer. Så mannen i huset gick ut en stund med sina vänner, och jag & brudarna fick soffan för oss själva. 
Idag har jag stääääääädat! Det dära "julviruset" är här! 

Och så har jag tvättat några tvättar, haft besök av Susanne, Alice och Fia. Susanne trimmade Vimsa litegrann tills Stockholm! 2 veckor kvar idag!!!! =) 

Och nuuuuu har jag fixat lite med bilder, och lagt in dom viktigaste bilderna på en hårdisk. Så nu har jag tänt i kaminen, ska ta en kopp kaffe och sedan blir det ut och gå på hundpromenaden med ett gäng. Och ikväll ska även min mamma med sina 2 busar med en bit. Ha en bra Söndagskväll på er alla. 

Ja, bilden är tagen med min gamla kamera eftersom jag hade glömt att satt systemkameran på laddning. Så finns nya bilder på galleriet. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar