Söndag

HEJ LÖSHÅR!

Här va det dåligt skrivet!

Igår regnade det hela dagen i stortsett. Eller på FM så åkte jag, mamma, pappa och alla hundar ut till skogen så se fick springa av sig lite. Och men våran vanliga tur så är Maya halt IGEN! Hon lyckas alltid så bra, och vi ska tävla på Söndag. 
Men jo, jag tror (eller vet nästan) att hon har sträckt sig. Från att ligga i soffan till att tokspringa som en tok leder till sträckning. Så strikt vila/koppel tills jag ser att hon är bra. Och hoppas det går över fort! Mina gosigos!
Men på em när det spöregnade så trotsade jag och Vimsa vädret, utan haltalotta. Och gud vilken hund jag har, Vimsa sköter sig utmärkt när vi är själva! 

Idag blev det åka till brukshundsklubben direkt jag vaknade och hade gett hundarna mat. Vi körde lite apportering. Jag och några bekanta. Gick riktigt bra! Vimsa liksom "tröttnar" fort (vi provade ett litet sök på henne) så vi kör på med enkla + dubbelmarkeringar samt avlämningar. Hon är ju "bara" 9,5 månad. 
Maya fick vila, och bara va med. Haltalotta har ju vila! ;) 

Sen efter träningen blev det fira Farsdag. Mamma bjöd på kalkon och pappa fick sin present av mig och brorsan. Och ja, presenten va väldigt omtyckt! ;) 

Donut maker! Och den tipsar jag gärna om, receptet som stod i boken va supergod! :)

Sen måste jag avsluta detta inlägg och denna sköna "vilo-helg" med en vild på Vimsa.
Vadå "slyngel-åldern"?! Långben? 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar