För taggad tjej!

2 korta pass med båda damerna igår! 


Maya. #1 
 Jag som skrev så gott om Maya igår. Att hon kan! Ja klart hon kan.. Men igår va hon så laddad så all energi och moment utfördes på en gång, så det blev mycket fusk där.. Jag bara skratta åt henne, och gjorde om. Gör om, gör rätt. 

Vimsa #1
Vimsa börjar växa till sig, det märks. Igår körde vi mycket kontakt och ingångar. Jora, hon börjar förstå vad vi ska göra. 

Maya #2 
Jag ut Maya igen efter en stund, och då gick allt bra! Då hade hon lugnat ner sig.. Tror inte vi får ha sånna här stora uppehåll mellan träningarna.. Hon gör ju allt på en gång då! ;) 1-2 pass till innan nästa helg så ska det nog inte vara några problem. Vi hoppas att det är våran sista 1:a! 

Vimsa #2
Hon har en tendens att INTE vara tyst själv i bilen medans jag och M tränar. Så jag bara stod och inväntade hennes tystnad en stund. Och DÅ belönade jag henne med att få komma ut och köra ett pass till. Vi körde mer ingångar nu, och mycket stanna kvar och invänta tills jag kommenderar. Och jooora, det börjar sitta. Hon är på gång! Hon börjar förstååååå! <3
Med V måste jag börja träna mer småpass hemma, och komma igång mer med. För hon är väldigt rolig att jobba med! ;) 


I em/kväll så har jag och husse en städdag, sen blir det promenad och matlagning.  Inte lika roligt, men det känns skönt när det är klart. Och imorgon kommer dom ÄNTLIGEN och tapetserar det sista i hallen. SKÖNT! Snart kan vi bo normalt igen! =) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar