Dag 17 – Mål för 2014. (Sista texten av listan)

Våra mål för nästa år? Oj, då får jag nog tänka efter lite. Har inte börjat tänkt på 2014 så mycket än. Men jag får väl skriva det som jag vet nu iallafall.  

MAYA
Eftersom jag har som mål iår att ta LP1, så har jag målet LP2 år 2014. Inte lika intensivt som det har varit nu denna höst, men försöka ska vi iallafall. Och så ska vi starta i ett C prov! 2014 MÅSTE vi bara göra det, så det så!

VIMSA
År 2014 har jag som mål att starta LK1 och Bruks med henne.

Sen så är det såhär att vi har anmält oss till en utbildning/kurs till våren 2014 som inte är 100% klart om den blir av än. Vimsa måste röntgas både fram och bak, göra några tester mm. för att se om hon är fullt frisk eller inte. Sen skulle instruktören vänta och se om de fick ihop mer folk. 
Så jag längtar så otroligt till våren, är så spänd och laddad för det här! :)  

Här är listan som jag följer: 

Dag 1 – Berätta om din hundras - läs.
Dag 2 – Varför har du hund?
Dag 3 – Andra husdjur
Dag 4 – Renras eller blandras?
Dag 5 – Hundsport/er du tränar?
Dag 6 – Vad har hundar tävlat i?
Dag 7 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 8 – Förebilder inom hund
Dag 9 – Hur valde du kennel?
Dag 10 – En ras du skulle vilja ha
Dag 11 – En ras du inte vill ha
Dag 12 – Det här älskar hundarna
Dag 13 – Det här tycker inte hundarna om
Dag 14 – Visa en rolig bild på hundarna
Dag 15 – Favoritminne med hundarna
Dag 16 – Tik eller hane?
Dag 17 – Mål för 2014.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar