Det är dags att beställa hem hundmat igen.

Priima’s färskfoder är det vi kör med. Och varför inte få fler att prova på detta? Färskfoder är bra hundmat som tillverkas av utvalda råvaror. Priima är ett lämpat helfoder som kan använda på valpar, digivande tikar och för aktiva hundar.
Det finns 2 varianter av Priima - STANDARD & HIGH ENERGY.
High Energy är för väldigt aktiva hundar, så som slädhundar, jakthundar m fl.
Det finns mer information om maten på www.priima.se.
Kan säga direkt att det ”minsta” man kan beställa är 20 kg. Det är en ”kartong" och dessa är förpackade i 1 kg’s ”korvar”. Och vi försöker beställa hem varannan månad. Så denna omgång blir i slutet på November.  Pris samt betalning återkommer jag med beroende på hur många kg vi kommer upp i, och vilken variant av mat ni ska ha (ST eller HE). Det blir billigare desto mer kg vi får ihop.


Vill du prova på/köpa eller om ni har frågor så kan ni höra av er till mig på mailen. saraleppanen@gmail.com

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar