Torsdag

Vad skönt. Redan Torsdag! 
Idag ska jag och hundarna ta fram saxen och finslipa lite innan helgen.. På Lördag bär det ju iväg till Karlstad för en inoff flatshow. Ska bli skoj! 
Jag märker också att det börjar lugna ner sig med aktiviteter på helger och vardagar, och snart ska vi ta jul-lov! Har utställningen på Lördag kvar, en (förhoppnignsvis) sista LK1-tävling (LP1?) i November och sen stora Stockholms Hundmässa (8 Decmember) med Vimsa. SEN så, är det lugnt. Det har blivit lite mycket nu denna höst.. Varenda helg har det varit något, och jag har rest eller vad vi nu har gjort. Men man har tid och råd med det man tycker är kul, eller? ;) 

Annars så knallar det på, snart Halloween. Det är Halloween-party på Lördag, men vet inte riktigt om jag ska gå än. Beror på om jag ska sörja eller fira efter Lördag ;) Men blir nog lugnt, jag behöver ta det lugnt. Det jag VET är att jag ska ta en stor SOVMORGON på Söndag. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar