Onsdag

Oj redan Onsdag? Tihi! Tiden går fort när man har roligt. 
 
Men min förkylning verkar ha "gått ner" och det är skit bra tycker jag. Är lite snuvig än och alvedon får tas i någon dag till. Snart såååååååå kommer den efterlängtade helgen! ;) 

Hundarna har fått varit med mig på jobbet, och idag va Vimsa med hela dagen. Och jag kan tala om att det va väääääldigt jobbigt. Jag tror nog att hon knappt har rört sig på hela eftermiddagen ;p Eller jo, vi va ute och gick en sväng bara. Va även & bowlade och det gick sådär. Bättre lycka nästa gång! =)
Och apropå hundarna så har vi legat på latsidan med all träning, och inte gjort speciellt mycket. Men det verkar dom inte tacka nej till med lite vila. De är så snälla och lugna. Ska försöka få tummen ur röven och träna Maya lite med att "hålla fast" apporten när hon kommer tillbaka med den. Som ni redan vet så fuskar hon väldigt mycket med det och släpper hon ca 1 meter ifrån mig eller så samlar hon dom på ett ställe bakom mig och sedan sätter sig i startposition igen. DET ska vi träna bort! =D

Sen så som ni ser mina kära vänner så har jag lagt till en ny meny-knapp (Instagram). Så nu kan även följa mig på instagram här via hemsidan.  

Haha vilket blandat inlägg det blev. Jaja, godkväll iallafall =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar