En taggad sjukling

Ligger nerbäddad i soffan med alla filter som vi har i soffan. Har åkt på en förkylning! Och det är det sista jag har tid med! Hela dagen har jag levt på alvedon och ipren. Kommer göra det tills jag blir frisk. För ihelgen ska jag till Eskilstuna för en träningshelg med SSRK-Ungdom! Båda flickorna ska med och vi ska faktist även övernatta på hotell! Ska bli suuuuuuperkul! 

Idag har det inte hänt speciellt mycket här hemma. Jag har legat i soffan hela em och tittat på några avsnitt av "GLEE". Min favvoserie! Hundarna har varit så snälla och legat bredvid och snarkat högre än någonsin. Sambon lagade mat, jätte god mat. Eller jag kände inte vad det smakade riktigt, men den måltiden brukar alltid vara god! ;) 

Flickorna är också helt slut eftersom de har varit med mig på jobbet idag och igår. Hårt att vara social och nya miljöer. Mest är det för att de har börjat med vattenskadan som vi har hemma. Känns riktigt skönt att de har börjat! ÄNTLIGEN! Bara invänta pärmarna så vi får välja inredning! ;) 

Just ja, har även hittat våran sista (förhoppningsvis) LK1 tävling! Frövi den 17 November! 

Imorgon ser det lite annorlunda ut. Först jobb, sen bowling och efter det promenad (om jag inte är ännu mer förkyld!). Och även Vimsa ska följa med till jobbet, utan Maya. Maya ska faktist få vara hos sambons mormor hela dagen. Bra träning att ha dom "ifrån" varandra. Och sambon tycker även det är bra att Vimsa är med, för hon är mycket lugnare här hemma.. Haha vet inte alls vad han menar med det ;) Så han tyckte att V ska få följa med HELA veckan ;D 

Nej, nu ska jag nog ta "sen måltid" - Alvedon och näs-spray! Godnatt på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar