Torsdag.. REDAN? 

Bilden är tagen förra vintern Bilden är tagen förra vintern

Helt otroligt! Det snöar, och backen är vit. 17 oktober ca 22.00! Snart kommer mina flickor se ut såhär om nosarna och kropparna!  (Se bild ovan)


Men idag fick vi sovmorgon. Sen tog vi en promenad ner till jobbet och hämtade en serie som jag har väntat på. GLEE! 
Efter promenaden så följde jag med mamma till Nora och Karlskoga som sällskap medans hon hämtade lite saker åt pappas jobb. 

Resten av eftermiddagen har varit en "städ-dag" och sen kollat på min serie. Kvällen har varit bänkad framför tvn. Imorgon är jag ledig men ska ev. lägga 2 spår och mina tjejer, Lördag ska jag till Karlskoga för lydtävling (om det inte ställs in pga snön) och sedan FIlipstad för att se på DRAG-SM. Lutar åt Filipstad även på Söndag! =) Sen så börjar allvaret och jobbet igen, till nästa ledighet - över jul och nyår. Men det är en stund kvar dit. 

Ni får alla ha en bra Torsdagskväll. Några fler avsnitt av mitt älskade GLEE innan läggdags, Tjofräs!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar