LP1? 

LP1? Ja, det är frågan...

Jag(!) vill gärna ha ett LP1. Men Maya tycker inte detsamma som jag. Har redan ett 1:a pris i klass 1 så jag får börja i klass 2 om jag vill. Jag har 2 tävlingar kvar i klass 1 som vi är anmälda till. Vi får se hur det går på dom, får vi ett LP1 då eller inte..  Om vi inte får det så kommer jag bestämma mig hur jag ska göra. Börja träna in 2ans moment kan jag ju göra, men tävlar jag i 2an så kommer jag inte kunna gå tillbaka till klass 1 liksom.. Jag kanske bara ska satsa på 1 första pris i varje klass?
Hur tänker ni, eller vad skulle ni göra?  

Jag känner att Maya tycker det är lite ”saggigt” att nöta klass 1 hela tiden. För hon KAN momenten. När vi kör igenom klass 1 så blir hon att ”halka efter” för hon vet att kommandot ”ligg” kommer snart. Samma sak med ”stå” osv.. Har försökt träna in allt detta i en annan ordning, och blandat alla moment. Ja, det går ju faktist! ;) Då är hon mer "på" och frågvis på vad vi ska göra. 

Men sen så känner även jag att träna hund är inte lika roligt längre. Jag älskar mina hundar, mer än allt annat på jorden. Men min lust har försvunnit en del. Jag är inte lika noga som att jag har 2 dagar i veckan och kör hundträning. Jag är mer att ”äsch, tar det imorgon..” Det är inte bara lydnaden nu, utan samma sak med apporteringen. Är jag inne i en "slö-period" bara?  Höst, mörker och kyla.
Och då har jag tänkt att om jag börjar träna in 2an, så kanske tävlingsandan kommer tillbaka med nya och friska tag?! :D Eller, jag vet nog själv att det kommer då ;)

 Vad skulle NI göra? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar