1 favvo-klipp och dagens träning med de 4benta.

Blir så imponerad utav denna video här ovan. Glädjen, föraren, musiken, hunden, energin. Ja, allt i filmen! Och inte bara imponerad, utan jag själv blir själv blir så glad att se denna video =)
Freestyle har inte direkt varit våran grej, men lära dom några tricks och sådär kan man ju göra. Jag har lärt om Maya och spela död på ordet "pang!".
Funderar lite på vad nästa trick ska bli, för tricks är ju kul!! :D Vad kan era hundar för tricks? 


Dagens träning: 
Maya: Platsliggning, där jag sa "nej" direkt hon började nosa runt och försöka undersöka platsen. Hon har fortfarande skon på sig, så hennes koncentration va väl lite bättre än sist. Hade 2 hundar till med på platsen, och vi låg i mitten.. Men det gick bra, behövde säga nej 2 ggr så gick det bra sen. Jag belönade henne liggande, och då blev hon helt till sig...  Så någon mer träning, utan sko så hoppas jag det kommer gå bra. Annars får vi avanmäla oss på Lördag. 

Vimsa: Vimsa körde jag kontakt, och linförighet. Idag så hade vi en "ny" som körde oss och jag blev mer skärpt och försökte få med Vimsa att "nu-är-det-lite-mer-allvar". Hon gick jätte fint och höll kontakten väldigt bra.. Men sen kom det en vind och löven kom i flygande fart (haha!) och "svisch" så försvann den koncentrationen ifrån Vimsa. Men jag belönade minsta lilla som hon gjorde rätt, och hon fattar vinken ganska snabbt! ;) Skynda långsamt, eller? :)

Här nedan ser ni Mayas tass, och där hon har skurit sig. Använder sko när vi är ute, samt använder jag tass-salva och koksalt. Annat bra tips man kan ha på? 

Mayas "skär-skada"..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar