Tisdag

Denna design får duga tills jag krånglar till det nästa gång! ;)

TISDAG bara, och det är långt kvar till helg. *suck!* Är redan helt slut..

Men igår hade jag och några bekanta lite lydnadsträning ihop. Och det märks att Maya är oerhört känslig när det gäller tävling och träning. Så JAG måste verkligen tänka efter en gång till innan vi går ut på planen liksom. Ska tänka igenom varenda moment och HUR jag ska göra det. För igår.. Wow, hon är faktist en grymt rolig och härlig tävlingshund! :) SKa även träna mer på platsliggningen.. Har fått lite tips och trix på hur jag ska träna det, och det ska bli att hon ligger på förväntan..
Vimsa körde jag med klicker på fotgåendet och det funkar väldigt bra. Och fortsätter vi såhär, så kommer jag ha 2 riktigt roliga tävlingshundar framöver! ;) Vimsa blir 9 Månader snart.. Tiden går fort! 

Annars då.. Vi har väl fixat och dolat här hemma. Försöker få det fint tills det kalaset på Måndag. Lilla jag fyller ju år.. Och "lilla" kanske jag inte kan kalla mig längre, utan jag blir 23 år. Blivande 23 åring och redan hund-nörd. Hur ska det bli om några år..? Ännu mer hund-nörd? ;) 

Maya och Vimsa är anmälda till FRK-Värmlands inofficiella flatshow som är den 2 November i Karlstad. Skulle ju inte anmäla Maya så mycket mer på utställningar, men hon fick bli med iallafall. Det är inte långt borta, så klart mitt stora hjärta ska få bli med. Min bästaste gosegris ♥ ♥ ♥

En tråkig sak som har hänt är att Maya har skurit upp trampdynan högerbak. Det är inte så djupt, men det är ett jack, och hon haltar lite. Har tagit ljummet vatten och tvättat bort all grus och sedan får hon låna husses strumpa. Svärmor ska komma förbi och titta på såret, hon är undersköterska och kan sånt där med sår och rengörning. Tur hon finns! =) Får bli vilo-dagar i 2-3 dagar för henne. För på Lördag ska vi träna lite apportering har vi bestämt några stycken! Då måste hon ju vara friiiiisk!

Nej, nu ska jag väl invänta svärmor och sedan blir det läggdags. 3 tidigare mornar till innan det är helg. Vad har ni för planer till helgen? Själv ska man hjälpa till på ett MH på Söndag! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar