Typiskt!

Jag beställde ett hurtta koppel till Vimsa. Och när jag tryckte på "skicka beställning" så var det EXAKT det kopplet jag ville ha (ett sådant koppel på bilden ovan fast ett rött!). Och det stämde väldigt bra när jag kollade upp allt på deras sida en extra gång så det skulle bli rätt. Men idag när jag äntligen får hämta ut mitt koppel så var det FEL koppel iallafall! Jag är ute efter ett (se bild ovan) rött hurtta koppel.. 

Jag fick ett rött koppel, men inte det som jag egentligen ville ha.. Fick DETTA

Men jag gick in på Hurttas hemsida och kollade lite på koppel, och fick reda på att de hade bytt design på dom och just den modellen som jag tyckte om. Så det är bara att betala fakturan och sedan beställa hem/åka och köpa ett blått som är i samma design som Vimsas röda. De måste ju ha lika saker, fast i olika färger! Går inte att ha 2 olika modeller ;) höhö!  

Maya blått, Vimsa rött.
Fråga mig inte varför, men det har bara blivit så.. ;D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar