Tisdag

Godkväll på er. 
Som ni såg så har jag anmält Maya till 2 tävlingar till, nu jävlar är vi på gång! PLatsliggningen som vi nolla ska jag träna på. Eller det är väl inte själva platsen, det är mer när jag går tillbaka. Då tror hon att det är slut, men icke sa nicke. Har några idéer i huvudet som vi ska prova.. Fast ipfs, hon har aldrig gjort så förut. Kanske bara va en "en-gångs-grej"?

Sen ska även vi iväg på en träningsdag i Eskilstuna den 26 oktober, och 27 oktober ska vi se på Retrievermästerskapet i Strängnäs. Riktigt spännande och kul! 
Ska träna lite på Mayas avlämningar, hon fuskar lite på dom ;p 

Hänger ni inte med på vad som händer, eller vill veta i tid så har ni "på gång" till höger. 


Men för övrigt så är det lite mycket att göra här hemma. 
Vi har en vattenskada i badrummet på övervåningen, så det kommer rustas i höst/vinter. Känns så surt! Så när hundarna ska badas så måste jag åka till mina föräldrar... Och ja, vi har ett badrum på nedervåningen också men det är trångt, och båda hundarna vägrar gå in där. 
Sen så håller vi på att pyssla lite på "kontoret". Just nu är det ett nytt databord som vi har fått in där, så imorgon kommer jag och husse försöka få in stationära datorn där och lite sånt. Skönt det känns att vi äntligen har fått "tummen ur". =D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar