Tisdag

Idag så började vi kolla på 2ans moment. Rutan och fjärrdirigering. Och jag tror det tog hårt på lilla M, för hon är helt utslagen i soffan. Skönt och superkul att prova på något nytt! Och på Söndag så provar vi på 1:an igen, på grann-orten! 

Med Vimsa så blev det kontakt och fina sitt vid sidan. Hon är har ju en tendens att "gå ut" ifrån mig. Men vi tragglar på! Hon blir mer och mer rolig ju mer tiden går! =) 

Men annars så tänkte jag köra en apporteringsdag/kväll med mina 2 hjärtan. Fåglarna ska fram ihelgen (har jag bestämt). Tror Vimsa börjar komma i underfund med att vänta lite och invänta kommando innan hon får hämta. Samtidigt så tror jag det är även dags att lägga in alla tecken och signaler på Lilla V. Apporteringslydnad nästa!

Men jag har räknat ut att jag fyller år snart. 7 Oktober är det "min" dag. Och vad tror ni om detta (se bild) i födelsedagspresent? En sådan i en snygg färg. Dom finns på dummies.se

Så nu vet jag vad som kommer att komma hem till mig inom kort! ;) 

Nej nu är det nattinatt. För mig och flickorna (Vovve1, vovve2 och katt). Husse har redan somnat sedan några timmar tillbaka. Men vi älskar han ändå.  ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar