En helt underbar helg

2 trötta grisar 2 trötta grisar

Ja som rubriken säger. En helt underbar helg. 
Först så rullande resan till Gävle för date med Beatrice, Tobis & Thelma. Jätte trevliga människor. Vi gick ut och åt lite god mat och bara pratade. Sen blev det att åka tillbaka till hotellet för lite sömn innan det var dags för den underbara frukosten och utställningsdagen. 
Och utställningsdagen gick väldigt bra, för båda mina hundar. Vimsa blev BIR-valp men sen utan placering och Maya placerade sig som 4a med CK. 
Kritiken är inlagda på båda hundarna under "meriter-utställning".

Idag så va det skönt att verkligen få sova ut. Det blev läggdags tidigt igår (somnade visst i soffan) och gick upp vid 8 tiden. Så idag har jag haft en tvätt-dag och gjort lite det som lusten föll på. Lite småplock hemma, handlade lite, tog ut hundarna till skogen, träffade en vän för lite prat, åkte hem till mina föräldrar för bus med de små och sen blev det en promenad med dogsen i lugn och ro. En helt okej "slapp"-söndag och denna dag har varit guld värd. ♥ ♥ ♥

Så nu har klockan gått alldels för fort, så det är läggdags. Sovgott med er, och ha en bra start på arbetsveckan (för er som också ska börja på en ny arbetsvecka). 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar