Välkommen September

Sammanfattning av Augusti:
* Vi va i Stockholm och såg Johannes kusin "Tjerna" spela sin sista match i AIK. 
* Det kom hem 2 st små tjejer till mina föräldrar.
* Vimsa blev BIR-valp i Askersund
* Maya och jag fick vårat 1:a pris i LYD1Och ihelgen så har det både blivit lugnt och inte lugnt. I Fredags blev det en spontankväll med flickorna mina, och vi hade riktigt kul fast vi inte hade setts på HUR länge som helst. Tack för det bruuuuudar! 
I Lördags så va jag inte direkt så kaxig, men ven bryr sig om de? ;) 
I går, Söndag, så har jag hjälpt till på brukshundsklubben från 07.00.19.00 på ett MT som vi hade. Riktigt kul att se hundar och se hur dom löser problem som kommer och så. En lyckad dag. 

Hur ser det ut lite framöver nudå?
Till helgen så ska vi till Gävle och sova på hotell och träffa nytt hundfolk och vänner. Och en släkting till Maya! :D Och på Lördag ska vi ställa ut hundarna i Sandviken/Högbo. 
Jag har anmält Maya och mig till en lydnadstävling i Filipstad den 15 September. Ska bli kul!
Och sen ska jag försöka lägga in lite apporteringsträning och lydnadsträning, tycker det har blivit dåligt med det nu ett tag. Matte Sara har legat på latsidan när det handlar om hundträning. Ska börja kolla på momenten i klass 2!! Lite nya saker att lära in liksom, grymt roligt! 

Så ser allt ut just nu iallafall. ^^
Tjofräs.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar