Äntligen kom vårat 1:a pris!

Som ni ser på bilden så har äntligen vårat 1:a pris kommit. Jag som hade bestämt att denna tävling va avgörande om jag skulle fortsätta lydnaden med Maya eller inte. Så självklart så blev det ett 1:a pris! Äntligen satte vi den. Så vi kanske inte alls ska lägga lydnaden på is.. ;-) 
2 placering med 167,5 poäng med ett 1:a pris och vinnare av KM i Lydnad 2013.
Vi är uppflyttade till klass 2. Jag är mer än nöjd! 
Kommentarer och kritik kommer läggas in på Maya-Meriter-Lydnad efter jobbet, eller imorgon. 

Jag kommer njuta en stund. Bara låta det smälta in. 
Denna vecka kan jag även fundera på om jag ska anmäla mig till en lydnadstävling i Filipstad eller inte. Anmälan får ut till helgen. Medans vi ligger på topp så kan vi väl ändå köra? 

Men framöver så har jag tänkt såhär med fröken M. 
Vi kommer börja att kika och träna in 2:ans moment, men vi kommer tävla lite mer i 1:an. Ska vi slå till det med LP? Det återstår och ser, men tävla några gånger till blir det nog. Iallafall Filipstad, som det lutar åt. 

Nej,nu ska jag njuta i några dagar och bara må gött. Ska även beställa/baka en KM tårta till bruks tills på Onsdag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar