Fredag ♥

Underbara Fredag. Du är alltid lika välkommen, varje vecka!

Igår så började kursen för mig som "blivande" instruktör, man kan väl kalla det för lärling kanske. Kul och vääldigt lärorikt redan ifrån start. Kommer bli en bra kurs. 
Men igår körde jag Maya efter kursen och fan så bra det gick! Vi är så otroligt taggade för Söndag, då vi ska tävla på hemmaplanen. Jag längtar, för nu ska 1:an sitta!

Idag blev det en tur till skogen, hittade en påse med kantareller så ni kan ju få gissa vad vi åt ;) 


Hittade även detta under svamp-plockningen.. Tyckte det såg skumt ut..... MITT I SKOGEN, HALLÅ!? 


Har även haft en "betala-räknings-dag" nu på kvällen, så nu har jag inga räkningar kvar för denna månad. Grymt bra, grym känsla! Och så har jag anmält Vimsa till Smedjebackens utställning den 22 September. Sen har jag beslutsångest angående Stockholms Hundmässa. Ska jag anmäla lilla fröken Vimsa, eller inte? Jag ska dit, men ska jag ha med mig henne? Det är den stora frågan..

Ja, det blev ett blandat inlägg idag men vad gör det? Ni klagar väl inte? ;) 
Imorgon ska jag stå i köket på bruks under dagen, och på kvällen blir det mat hos svärföräldrarna. Och på Söndag ska jag och Maya ha roligt ihop och täää-äävlaaa! Som jag skrev tidigare, vi är laddade! ;) 

Nej nu ska jag faktist duuuscha.
Ni får ha en bra Fredag med er alla, och en bra helg om vi inte hörs mer!!! Kram kram.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar