Tisdag

Har nu lagt in senaste kritiken för Vimsa ifrån utställningen som va i Eskilstuna. 

Men annars då, vad händer? Jo jag har nu anmält mig till en kurs som "lärling" eller vad man ska kalla det, ska iallafall utbilda mig till instruktör. Så jag ska gå med i en kurs, som jag går med i. Sen även utbildning till B-figurant för MHn. Har även fastnat för "räddningshund", så det läser jag även mycket till. Är jag en hundnörd eller!?
Och emellan varven så har vi tränat en hel del lydnad, med både Maya & Vimsa. Men idag tog vi en "vilodag" ifrån träning, och tog bara en promenad. Maya och jag ska tävla på Söndag, så vi får ta det lugnt och inte köra slut på varann ;) Måste spara all energi och krafter till på Söndag.

Jani, sen så har det inte hänt så mycket mer.. än.
Jo, badrumsrenovering står på schemat i hösten samt 1 veckas ledighet vid älgjakten! Jippiiieeeee! 
Godkväll med er! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar