Onsdag, Lill-Lördag, Mitt i (arbets)veckan

Uppdaterar inte så värst ofta här längre, men jag tror vi har en "dryg" period. För det händer inte så värst mycket hos/med oss.. Eller ja, det är väl mest utställningar och lydtävlingar som är på gång. 

Men vad vi har gjort i några dagar är att (jag) är med valparna, och så har vi tränat en del lydnad. Maya har det gått så himla bra med, hon är liksom som världens goaste klippa och ja.. Allt har funkat dessa dagar med henne. Vi har haft superkul, vi har gett oss när det har varit som bäst och så njuter vi bara en stund efter. Så jag är så otroligt laddad tills lydnadstävlingen som är 25:e Augusti här på hemma planen!
Med "Imse-Vimse" (som Malin säger) har vi kört mycket kontakt, stanna kvar samt fina sitt och gå-fint övningar. Kontakten är bra.. Men hon vill gärna gå ut och söka upp mina ögon hela tiden. Så hon går "ut" ifrån mig. Så jag måste börja ta tummen ur röven och träna en del hemma med. (Erkänner, har fuskat med träningen hemma! ;D)  
Är det någon som kan ge lite bra tips på hur jag får bort det, så får ni gärna lämna en rad eller 2. 

Vad kommer att hända längra fram? (ni kan även se till höger vad vi har på gång)
På Söndag bär det iväg till Eskilstuna med lilla fröken Vimsa. Helgen efter är det lydnadstävling för min stora flicka. Sen har vi en ledig helg, helgen efter det så ska vi till Sandviken på utställning med båda, för att sova på hotell, samt träffa lite vänner. Ska bli riktigt kul!

Ikväll har jag (vi!!) en "ledig" kväll ifrån träningar och saker. Så ja ska besöka valparna och låta dom bli bekanta med skogen (har en skog precis bredvid dom) och låta Mamma&Pappa vila. Båda 2 är hemma och är sjuka..  Sen när jag har tröttat ut de små så ska jag hem och börja med kvällsmaten, det är min tur att laga mat. Och efter det ta ut mina 2 gosegrisar på en promenad.
Imorgon ska det bli lite apporteringsträning, och det ser jag fram emot. Det va ett tag sen.  

Hejsvejs!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar