Torsdag

Nu står kritik och poängen ifrån igår på Maya-Meriter! Måste då säga att det fick riktigt bra!!! =) 

Annars då.. Ja, småvalparna är väldigt busiga. Ska till dom imorgon igen och snosa. Ska även duscha Vimsa och Maya, iallafall Vimsa eftersom vi ska till Askersund på utställning på Lördag. Undra om Maya kommer tycka det är konstigt när hon inte får bli med..? Bara Vimsa får bli med ju.. Så brukar det inte vara, brukar mest vara Maya som är med överallt! ;) Mitt stora hjärta! ♥ 

Sen så håller jag även på med designen som ni kanske ser.. Men jag blir aldrig nöjd, denna får jag nöja mig med tills jag vet exakt hur jag vill ha det. 

Nu blev det ett blandat inlägg, men det händer inte så mycket just nu. Mest utställningar, lydträningar och lydnadstävlingar framöver. 
Ska till Askersund på Lördag, nästa helg ska jag till Eskilstuna med Vimsa igen, sen är det lydnadstävling på hemmaplanen för Maya och i början på September ska vi till Sandviken på utställning samt träffa några vänner och sova på hotell. En bra "sensommar" =) 

Nej nu får det bli läggdags.. En tidig morgon innan helg. Godkväll på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar