Hemlighet x2

Eftersom tomheten efter Rambo blev så himla stort och tungt för mina päron så bestämde de sig ganska snabbt på att skaffa en ny individ i hemmet/familjen. Pappa sa redan vid Rambos tid att han inte ska ha fler hundar, men vem va mest sugen nu? Jo, han såklart.  Detta kanske blev lite snabbt bestämt detta, men det finns ingen regel på hur länge man måste vänta med att skaffa en till hund..
Men vi (jag ska ju såklart med hundnörd som jag är!) åkte iväg och skulle kika på en som de hade sett på bild som va så otroligt söt, och det blev inte bara en - utan 2! Varken mamma eller pappa kunde bestämma sig för vilken de skulle ha, för de va så otroligt söta ALLA som va kvar. Men det blev iallafall bestämt att det blev tikar. MOLLY och BELLA. Två urgulliga Lhasa Apso (75%) / Papillon (25%) tikar. Och bäst av allt, uppfödaren som hade denna kull hade en storasyster som va 1 år, men de va samma föräldrar kvar och som vi fick träffa. GUD sådan underbar hund det va! Hoppas bara dessa 2 små blir lika underbara. Jag skulle kunna ta hem den där 1 åriga tiken jag ;) haha.. 
Fler bilder kommer på dom när de börjar bli lite mer hemmatama och vant sig lite med oss alla.
Men jag säger bara; VÄLKOMNA TILL FAMILJEN MOLLY OCH BELLA! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

MOLLY MOLLY
BELLA BELLA

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar