R.I.P RAMBO!

Igår, 30 Juli försvann det en ängel ifrån oss. En ängel som är så älskad så det är sjukt! Nu lider du inte mer, nu har du det bra! Tyvärr så kom detta som en chock för oss, och detta hade vi inte alls räknat med. Så vi alla är väldigt väldigt ledsna. Han va en liten hund med en sådan stor personlighet och attityd, en som jag ALDRIG någonsin kommer att glömma. Han lämnade ett tomrum här hos oss, alldeles för tidigt. Men det visade sig vara diskbråck i nacken, på 2 ställen och ena diskbråcket satt på en nerv och nerven va infekterad. De provade att ta ner smärtstillandet när han va i Strömsholm (han hade ett plåster som va 12x så starkt) med då började han skrika och skrika och ja.. Lida!
Och operation kunde vi göra, men han kunde inte garantera om hunden skulle få leva ett bra hundliv efter. Det skulle bli en hel del rehab, och strikta regler. Det va 50/50 om det skulle bli bra.. Så, vi bestämde detta beslut. 

Vi kommer alltid älska dig älskade hund! R.I.P Rambo. 2006.03.06-2013.07.30. 7 år gammal.   

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar