Det är roligt att träna hund

Idag va det riktigt roligt att träna hund. 
Första passet med Maya gick väl sådär, hon va inte alls med och ja.. vi försökte iallafall med det mesta. Lite rörelser med överkroppen så kunde hon väl "hänga på". 
Sen fick de andra köra sina hundar, och vi hjälpte varandra med lite diverse saker. 
Efter deras pass, så blev det Vimsas tur en stund. Henne körde jag lite fotgående, fina sitt och stanna kvar. Borde egentligen träna mer "passivitet" också. Fick även tips att låta bli godis som beröm och köra på leksak istället! =) Då blir ju jag mycket roligare! ;) 
Sen... Sen så fick Maya komma ut igen. Och jag vet ju att hon är boll-tokig. Så jag tog fram en enkel, simpel, gul tennisliknande boll som gjorde att: tempot kom fram, svansen fick fart, viljan att arbeta kom fram! Att en liten sak kan få fram tempot alltså! =P
Herregud vilket underbart avslut jag fick på kvällens träning!
Nu är jag riktigt nöjd, med båda mina flickor. Det börjar ljusna för oss igen  ♥ ♥ ♥ 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar