Slö-Söndag

Det blev ingen Samsung Galaxy S4, jag blev för snål!  Fick reda på att jag har en bilförsäkring på några tusen som ska betalas också.. Jaja, bara att vänta ett tag till. Men jag har nog bestämt mig för att det kommer att bli en Samsung Galaxy S4 iallafall! Den är så snygg, och den kändes riktigt skön att ha i handen också! :)

Idag så blev det en liten trip till Örebro, och jag fynda lite småsaker som är "bra-att-ha". Och såklart handlade vi lite mat, och diverse saker som behövdes. Hundarna fick följa med, och de är ganska trötta efter en bilresa och ny miljö att nosa runt i. Men de skötte sig!
Och om en liten stund så ska vi gå på den där "hundpromenaden" som alltid är på söndagar, och träffa fler hundar. Lillan är ju "stor" nog att följa med så det blir väldigt bra träning för henne. Sen så blir det nog matlagning och soffhäng resten av eftermiddagen/kvällen.. En ny arbetsvecka startar ju snart.. Så ha en bra Söndag, och ha en bra semester ni som har det! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar