Lördag, The Refreshments i parken & SG4

Lördag, underbara Lördag. Det har inte varit annat än badning och solning på schemat både för mig och dogsen. Det har ju varit kanonfint väder, och VARMT dessutom! På em så sa vi hejdå till mina släktingar som åkte hem till Göteborg. 

Sen ikväll så är "The Refreshments" här i byn. Så gubben i huset passade på att gå ut och lämna mig hemma med de 4benta. Iofs har jag ingenting emot det, för jag är så trött och sen är det skönt att va själv och välja vilken tvkanal jag vill! ;) höhö. 

Samsung Galaxy S4 
Den telefonen har jag i mitt huvud, den VILL jag ha. Jag har som sagt tänkt på den länge, jag har klämt och kännt på den länge och jag har forskat allt som har med S4 att göra. Så det lutar starkt åt en.. Men vänta tills mitt abonnemang är slut är alldeles för långt bort (ca Maj 2014) och köper jag en nu så kommer nästa månad bli en "snål"-månad.. 
Enligt väderprognosen så kommer morgondagen bestå av regn och mulet, eventuellt finare väder på kvällen, så det lutar åt en liten shoppingrunda i storstaden Örebro eller Karlstad. Kanske kan slinka med en sånhär vacker sak då..?  Behöver ändå in och handla lite småsaker. Så det återstår och ser imorgon vad som följer med hem ;) 

Nej, nu en kissrunda sedan ska jag njuta en stund till i soffan innan läggdags. Go'lörda på er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar