Vilken underbar träningskväll!

Jag måste bara börja med att skryta vilka underbara och otroliga hundar jag har.. Vi körde 2 korta träningspass med båda tjejerna. Först Vimsa (för hon skriker som fan i bilen annars), och vi tränade på stanna kvar, ingångar, fotgående och kontakt. Ojojoj, vi kommer ha kul ihop framöver! Med Maya körde jag igenom momenten i klass 1, ej i den ordningen som det ska va i. Och sen har jag en såkallad "pipgris" som belöningsleksak. Oj, vilken fart och vad kul vi hade på planen. Och inte nog med det, hon fuskade INTE en enda gång! Stolt matte jag är, älskade hundar! ♥
Men på fredag nästa vecka ska vi tävla på Hammarö BK. Och vi hoppas på det bästa!

VIMSA ÄR NU ANMÄLD TILL SKK:S UTSTÄLLNING DEN 10 AUGUSTI!
Men sen så har jag även bestämt mig. Mayas utställningar kommer läggas på is ett tag framöver. Ransäter blir den sista på ett tag.  Men finner jag domare som jag tror/vet gillar Maya så självklart kommer jag anmälda henne till dom.
Vi kommer att satsa på apporteringen, lydnad &bruk. Speciellt på apporteringen som jag vet att hon älskar. Bara lite mer träning på vissa detaljer så kommer vi förhoppningsvis starta ett C-prov i höst, om allt går som det ska såklart! ;) 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar