Tisdag

Det blir inte så tight med bloggning, och inte så mycket hundträning heller för den delen =/  Men mina släktingar är ju här, och det har varit ganska varmt för att träna så. Vi har mest chillat i stugan. Maya är helt tokig i bollar och vatten, ni ser ju själva på bilden här till höger ;) The flying dog.


Men apropå träning, så måste jag nog ta tag i det igen.. Vi ska faktist iväg på tävling snart... Den 19 Juli på Hammarö BK faktist! Så vi behöver få till lite moment bättre, och såklart ska målet bli att få mer poäng än den senaste tävlingen! :) 

Och det har inte hänt speciellt mycket här hemma heller.  Vimsa har lärt sig hoppa ifrån bryggan. Vad gör man inte för matte och en boll som redan ligger i vattnet? ;) 
Men men, annars är våra dagar lugna. Ska ta tag i hundträningen, samt så ska vi få hundarna trimmade till Ransäter.. Yttligare en utställning. 
 Men jo, apropå utställning. Maya och utställningar kommer jag nog lägga på is. Ransäter kommer vara en av dom sista för Maya ett tag. Ska köra på Vimsa har ja tänkt.. Men vi får väl se. För på Maya måste jag leta ut domare som jag VET gillar henne. Fick ju kritiken att hon va för "lång" i Lördags. Så, jag tappade lite lusten för att ställa ut henne. Får ta lydnaden och apporteringen med henne istället. Speciellt apporteringen som hon älskar! ♥ 

Nej, nu får det nog bli läggdags. Godnatt på er!
Vimsa hoppar ifrån bryggan..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar