Äntligen hemma!

Äntligen hemma, och självklart i soffan med datorn i knäet. Skönt! Äntligen får jag slappna av. Har även packat ur bilen, varit och badat med kusiner och hundar samt lagt in nya bilder på facebook och här på hemsidan. 

Jag är riktigt nöjd med dagen. Va lite nervös hur det skulle gå med lilla fröken Vimsa, men det gick otroligt bra. Hon hoppade lite på mig, och har nästan söndernafsade fingrar men hallå.. Hon är ju valp! :* Riktigt nöjd med kritiken också. 
Med Maya är jag väldigt imponerad, hon rörde sig kanonfint och ställde sig fint! Och viftade på svansen! Hon har en tendens att tycka att stå fint sådär är supertråkigt och tar alltid ner svansen. Det kan ni säkert sen på andra bilden som jag har försökt ställt upp henne på. Och Mayas kritik va jag också nöjd med, men domaren sa att hon va lite lång(?).. Jaja, så kan det gå. 

Nu så ska jag se "Skyfall" och bara njuta av lugn och ro. Jag är helt slut efter denna dag, och det verkar mina tjejer också vara :D Godkväll på er! :)

Nöjda hundar - nöjd matte <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar