Fredag

Fredag, Fredag, Fredag.. Den är efterlängtad. Min helg kommer bara innehålla 1 dag ledigt. Imorgon bär det iväg till Sunne för utställning med mina 2 svarta gosnosar. Vimsa ska debutera i utställningsringen. Jag är faktist lite nervös hur det ska gå.. :D 

Idag när jag kommer hem ifrån jobbet så ska hundarna få sig en omgång. De ska få en promenad, en dusch och lite ompyssling så de är fina tills imorgon. Maya ska få ha på sig sitt lila sidentäcke inatt som är bra för pälsen. Hon är inte så förstjust i den, men jag är! ;) 
Sen ska även jag leta fram kläder som jag ska ha på mig, och försöka pyssla om mig själv också  lite grann. Iofs så kollar de inte på mig, men lite får man fixa till sig allt! ;) Packa bilen med burar, väskor, vacc.intyg, koppel, godis mm.  Tanka bilen, ta ut pengar, köpa något gott till mig kanske..
Och så ska jag även försöka hinna ut till sommarstugan utan hundar (oj vad sura de kommer bara på mig..) och vara där en stund med mina kusiner som är här på besök. Ojojoj, tänk om en del dygn kunde vara lite längre.. Finns faktist en hel del att göra (: 

Men hörs vi inget mer idag/kväll så kommer jag höra av mig hur det går får oss imorgon. Men jag hoppas på riktigt bra resultat, det känns faktist väldigt bra! Kram på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar