Onsdag

Idag så tog jag med mig Maya och gick ut till sommar-stugan. Det blev en pw på 6,3 km på 47 minuter. Jag känner att jag behöver komma igång igen. Sen vi hämtade Vimsa så har jag varit ganska lat med långpromenader, men idag passade jag på att gå.
I stugan blev det härj med släktingarna som kom i Måndags (de bor där i ca 2v) och sen hämtade jag mitt trimbord som jag har köpt av en bekant. Nu ligger jag i soffan och känner mig riktigt nöjd med dagen. Det känns i mina ben att vi har gått en PW. Riktigt skönt! 

Jag har yttligare kommit på en sak, eller rättare sagt - tänkt på en sak. LCHF-metoden. Hittade en hemsida/blogg som jag fick motivation av. Har skrivit ut lite papper som jag ska läsa mer om LCHF och ska fundera mer om jag ska börja med det eller inte. Ner i vikt ska och vill jag på någe vis!
Någon som har gjort denna förut och kan förklara lite hur det har gått och så?

Nu på kvällskröken så tog jag tummen ur röven och vägde lilldamen - 22,2 kg! Det går undan. Och på Lördag ska hon göra debut i utställningsringen. Håll era tår, tummar och tassar. 

Nej, nu ska jag pyssla lite och sedan ta kvällen. Godkväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar