Söndag och slö-dag

Kan börja med en liten sammanfattning:
Fredag: Då va det kalas, och jag hade bestämt mig att "jag skulle bli full, jävligt snygg och ha skit kul!" och det kan jag tala om att det lyckades jag väldigt bra med. Tack alla ni som va inblandade i en rolig och riktig härlig kväll. 
Lördag: Dagen efter va inte så himla rolig. Men vaknade skapligt pigg och hade lite pyssel här hemma.  På kvällen så drog jag och J ut en sväng och tog en öl med några vänner på baren (eller bar och bar, ett matställe med alkoholtillstånd!). Jag gick hem i tid, jag va så trött ifrån i Fredags. 

Idag (Söndag) så blev det en liten oplanerad roadtrip till Ludvika. Eller vi hamnade där iallafall. Vi skulle egentligen på ett annat ärende, men undertiden så hamnade vi i Ludvika. Men vi handlade lite småpyssel, åt på donken och jag kikade på en telefon som jag är sugen på. Så får vänta tills lönen kommer eller så får jag hålla mig tills mitt abonnemang har gått ut (Maj 2014). Det är ju "snart" ;) 
 Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe och samla lite krafter för hundpromenaden. 

Det har inte blivit så mycket hundträning denna helg, men det får jag ta ikapp till veckan. 
Och apropå ingenting, från och med 1 juli så är jag tillsvidareanställd/fast på jobbet!!!! :D 

Vad har ni annars gjort ihelgen?
Ha en bra Söndagskväll! Och trevlig semester på er som har semester.. Jag jobbar hela sommaren, men det lutar åt en utomlandsresa i höst. DET ÄR SEMESTER DET! :) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar