Nöjd med dagens resultat

Ja, det blev ett 3e pris idag och placering 9 av 11. Jag har riktigt nöjd faktist! Hade som mål att klara av förra lydnadstävlingen. Och det klarade vi! Jipiiee! Nu är jag mer taggad, och letar för fullt efter mer lydnadstävlingar som vi kan anmäla oss till! Är sugen på att anmäla till Hammarö 19 Juli och Örebro 7 Augusti! =) Bara att träna påååå!!

Men ni kan resultatet på Maya-Meriter-Lydnad
Kan berätta lite om platsliggningen. Det va nästan värst!
Hon låg jätte fint i sina 2 minuter, lite nos.. Men låg jätte fint annars. Jag tänkte "ja! Nu kommer jag få bra poäng!!". Och "minutrarna" tog slut, tävlingsledaren sa "återgå".. Och då.... BÖRJAR HON RULLA! Men jag fick iallafall en 5a, och är nöjd. Det är huvudsaken.  

Maya, min lilla busiga tok! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar