Måndag

Det märks att man har varit långledig. Va inte alls sugen på att gå upp när klockan ringde. Men men, plikten kallar liksom. Bara att gå ur sängen, klä på sig, ta ut hundarna på morgonpromenad, ge dom mat, packa mina saker och sedan dra sig iväg. Idag va jag nyttig och gick till jobbet! Ett + till mig! :D 

Men det va inte det jag ville skriva om egentligen. 
Idag så träffades vi några stycken för att utsällningsträna lite. Och jag och dogsen kom dit och provade lite knep och knåp. Vimsa har jag aldrig provat ställt eller något, och hon va fruktansvärt duktig och jag trodde hon skulle hata utställningskopplet.. Men icke då. Hon va så duktig och följde med så snällt och sökte kontakt med mig hela tiden. 
Maya va också duktig såklart. Vi måste träna på att "ställa upp" fint. Hon har en tendens att alltid hamna snett med bakbenen.. Och försöker jag "justera" så flyttar hela hon sig.. Så, jag det ska vi träna på tills vi ska iväg på Lördag. 
Men sen så körde vi även ett lydnadspass medans de andra va där och va störning. Det gick skit bra. Jag övade mest linförighet, för det kan hon slappa mycket med och fuska med att sätta sig snett och inte sötta sig alls... Sen så ställande under gång. Gick super bra!!  En träningsdag till innan tävlingen på Onsdag! Jag tror vi är redo! :D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar