Söndag

Idag fick jag verkligen sova ut. Att det kan vara så himla skönt med långledigt sådär.. Har varit ledig i 4 dagar, men känns som längre. Mina dagar har sett ut såhär: 

Torsdags: Apporteringsträning m. S & L.
Fredags: Avesta, kusin tog studenten. 
Lördags: Uppskjutning av högvilt, och det klarade jag. *JA!!*
Söndag (idag): Apporteringskurs m. Annica Stensson

Apropå apporteringen idag. 
Vi hade i "läxa" att träna Maya på att hålla fast dummiesen när hon kommer tillbaka. Så det har vi tränat på.  Och idag när vi va på kursen så körde vi linjetag, hon hämtade jätte fint och kom tillbaka i lagom hastighet.. OCH dessutom höll hon fast hela tiden. Så jag "tog emot henne" med klapp och kel, och hon höll fortfarande i dummisen! Gud vad stolt jag va! Så vi körde inte så mycket mer på den övningen, hon lyckades och det är ju då man ska sluta!  Även idag va lilla fröken Vimsa med och fick passivitetsträna, och hon va också så duktig. Bara satt och tittade runt lite på dom andra, inget gnäll, inget dragande i kopplet. Hon höll sig i närheten hela tiden.  Fler sånna här bra dagar tack! =)
Idag är jag en riktigt stolt matte. Mina hjärtan ♥ ♥ ♥ 

Nej, nu ska jag och brudarna hänga is offan innan det är dags för en ny arbetsvecka. Godkväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar