Grattis på din dag, Sverige

Nationaldagen idag. En röd dag med andra ord. Man ska vara ledig ifrån jobbet och bara ta't lugnt. 

Men idag fick jag sovmorgon. Riktigt skönt! Va längesen jag fick det. Vid 11 tiden åkte jag ut till skogen och träffade 2 kompisar som också skulle vara med och träna lite apportering. Sen efter apporteringen körde vi lydnad. Och det gick väl.. Hon KAN momenten, men det märks så väl att hon löper. Och nu är hon i höglöpet... Så då är ingenting speciellt roligt. Jo apporteringen va kul. Och hon har även börjat förstått att hon inte ska släppa dummisen så "långt ifrån" mig.. Duktig tjej!
Sen så blev det hem en sväng, sätta ihop parasollet (måste spikas fast) när vi har bestämt oss vart vi ska ha allting. Ojoj, det kommer bli en dyr månad detta. Men jag är jätte nöjd med altanmöblerna! 
Efter lunchen så begav jag, mamma, pappa och hundarna till sjön för lite bad och bus. Det va så kul! Mina 2 ligger helt utslagna i soffan och på golvet. Men nöjd hund - nöjd matte!
Det va mitt firande av nationaldagen, vad har ni gjort idag? 
 

Men nu så har jag lagt in massa nya bilder på "Galleri-2013Blandat" som är ifrån Junimånad. Kommer såklart att komma fler bilder så småningom ;) 
Resten av tiden som jag har kvar denna kväll så ska jag leta fram nå kläder att ha på mig imorgon (ska till Avesta och se kusin som tar studenten), handla och småpyssla lite. Ha en bra kväll! Kram.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar