Välkommen Juni

Som rubriken lyder. Välkommen Juni. 
Nu är det Juni-månad och sommaren är här. Vad härligt! Då kommer knotten, myggen & insekterna fram mer och mer. ;) 

Men i Lördags hade jag apporteringskurs i Degerfors med Maya, va roligt. Så vi har lite att träna på. Vimsa fick även hänga med och "bara va" liksom, och hon skötte sig också utmärkt. Duktig!
Idag blev det en heldag på bruks och stå i köket, sen så va jag på kalas.  
Efter kalaset och alla godsaker så kände jag att en promenad behövdes! Så jag tog på mig  ett par bekväma kläder och sen gick jag. Men det slutade med en löptur! Eftersom jag hade blivit på dåligt humör så gick det ännu bättre att springa idag! SKÖNT! Börjar se positiva resultat till barmarkstävlingen i oktober som är här i Hällefors! ;) 

Men nu ska jag ta en dusch, inta soffläget med mina fina tjejer och sedan samla kraft till en ny arbetsvecka. Tur att den är kort! Långledig tors-sön. Fredag ska jag eventuellt till Avesta på student. Men ha en bra Söndagskväll med er. Kram =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar