Tisdag

Kan ju börja med att berätta för ett jag ÄNTLIGEN HAR FÅTT FAST JOBB! LYCKA!!!! 
Efter 2 års tid på att bara få någon månad i taget, till ett fast jobb. 

Men annars då.. I Söndags var vi 5 st ifrån Hällefors BK som åkte till Hammarö för att tävla DM. Vi kom på 3e plats. Det va riktigt kul att prova på något nytt. Kan göras om igen! =) 
Igår blev det en sväng till Karlstad med mamma och Rambo för att de skulle till vetrinären. Rambo ska få gå på smärtstillande i några dagar till och sen på återbesök. Men igår fick han träffa en riktig ortoped, och han visste vart som skulle klämmas på benet. Hoppas killen blir bättre nu! ♥ 
Igår kväll provade vi även på att skjuta på älgen, det gick bra! Va faktist roligt att prova på den! :D Ska skjuta igen på Måndag och sedan ska vi ha uppskjutning den 8e Juni. Håll tummarna!

För övrigt så handlade jag in 2 nya koppel till hundarna (riktigt sköna att hålla i) igår,  tänkte även köpa halsband också men jag ska vänta tills Vimsa har växt klart och sen köpa ett fint halsband till henne. Sen kom det 2 böcker hem till mig som jag har beställt. Ska försöka läsa igenom dom när jag har mer tid ;p Fullt upp ju! Men det är kul, man ska känna att man lever ;)
 

Retrievern som apportör & Apportering till vardag och fest kom i postlådan.
Så nu är det bara att läsa igenom och sedan börja träna! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar