Hundgodis

Vad duktig jag är! Jag har gjort lite extra gott hundgodis till mina fina. De älskar det! 

Recept
Gör så här:
*Tärna blodpuddingen  i lagom stora bitar (de krymper rätt mycket)
*Lägg den på bakplåtspapper och torka i ugnen i 100 grader. Med varmluftsugn går det extra fort.
*Torka i ca. 30-40 (längre om man vill). Men jag kör 30 min i ca 170-180 grader. Över och undervärme! Längre tid ger torrare konsistens. 
*Rör om då och då, du känner att bitarna blir torrare och lättare
Obs! – om inte blodpuddingen har torkat helt måste den kyl/frys-förvaras.

När du ändå håller på så kan du passa på att torka en större mängd och sätta in flera plåtar i ugnen samtidigt. Lägg på lite extra torkningstid i såna fall. Portionera sedan allt i påsar och lägg i frysen.

Torkad blodpudding är perfekt att ha i fickan då det inte kladdar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar