Jiiiihuuu!!!!!! :D

Wohow! Idag klarade jag uppskjutningen på jägarexamen! =D Nu är det bara provet på högvilt kvar, SEN så är jag en riktig jägare.. Jiihuuuu. Måste börja spara pengar till bössor och grejer. Kommer bli dyrt framöver. Men vad gör det? Nytta med nöje, eller? =D 

Efter uppskjutningen så blev det en tur till Degerfors för apporteringsträning med Annica Stensson. Superkul! Kommer bli väldigt bra det här! Längtar redan tills vi ska kräva lite mer av dom så det blir mer jävlar-an-amma! Men det kommer.. 
Så när jag kom hem vid 19.00 så åt jag lite mat, myser just nu i soffan framför en bra film och ska lägga mig. Imorgon ringer klockan 05.50 för att sedan dra till Karlstad för tävla i DM.. Tagga Tagga!! Alltid någonting hela tiden. Det ska kännas att man lever!  ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar