Onsdag

Ser ni! Staketet börjar bli klart?!?! SNART ÄR ALTANEN KLAAAAAR!! ♥ 

Och jag måste hitta utemöbler.. Denna lön kommer att gå åt! ;D

 

Onsdag Onsdag Onsdag, vad kan man säga om denna härliga Onsdag? 

Onsdagar brukar ju vara bowlingdag, men våra motståndare lämnade w.o. och det tyckte jag va lite synd. Men då fick jag ju åka och träna hundar istället! 

Jag kan börja med att berätta för er hur det gick med Maya. Maya gick super idag! Hon börjar liksom förstå mer och mer vad vi ska göra. K-U-L! Fortsätter jag såhär, så kommer vi vara klockrena till tävlingen nästa helg! Och sen så ska vi finslipa mer på den "vanliga" lydnaden också eftersom vi har anmält oss till tävlingen den 19 Juni. Så jag har lite att se fram emot! :) Vår/sommaren börjar bra!

 

Det som är bokade/betalda nu är: 

25 Maj - apporteringskurs med Annica Stensson.

26 Maj - DM i brukslydnad.

15 Juni - Utställning SKK, Avesta.

19 Juni - Lydnadstävling, klass1, Hällefors (hemmaplan!)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar