Tisdag

Igår så har de äntligen börjat med altanräcket som vi har varit utan sen i höstas. Och det börjar se bra ut detta! Kommer lägga ut en bild till sen när det är klart. Och när vi har fått våran nya altandörr på plats, den är på sidan till höger som ni ser på bilden. 

 

Igår provade vi på apportering och markering. Va riktigt kul! Maya va duktig och sprang ut och plocka in några dummies som L redan hade lagt ut innan vi kom. Va kul att se! Hon va supertaggad! Så det får bli fler gånger. Får beställa hem fler dummies till oss själva. Har "bara" 3,5 typ! 3 lagom stora, och sen 1 liten. Så vi kan träna själva liksom.

Sen får jag ta och bestämma mig vilka ord jag ska använda vart osv osv. Apport, sök, apport-sök eller vad jag nu ska säga. Vad säger ni när dom ska leta efter dummiesarna? 

 

Och sen får jag börja skärpa mig med träningarna. Om 12 dagar så är det dags för DM i brukset. Det vi behöver träna på är framförgåendet, samt hopp sitt hopp och lite finslip på apporteringen. När hon ska vända sig och sedan sätta sig så har hon börjat småtugga på apporten liksom.. Jaja, bara att träna på! Men samtidigt så är det kul att ha lite press på sig, då blir det liksom "jävlar-an-amma!" :D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar