Söndag

Idag blev det en lite allt-i-allo dag. Igår la jag 2 viltspår, som vi sedan gick imorse. Jag har lagt ut 3 filmer som ni får se hur det gick. De finns på Galleri-Filmer. 

Och efter lunch så tog jag en löptur med Maya, och efter vi hade kommit en bit så kom Johannes med lilla Vimsa så vi gick en lugn promenad med henne också.  

Sen har jag pysslat lite här hemma. Diskat, tvättat, plockat lite, rensat lådor mm. En pysseldag. Riktigt skönt att bara göra det kan känner för just för stunden. Sen tog jag lite kort på mina godingar. 

 

Imorgon så har vi planerat en träningsdag med L, och hoppas bara vi har tur med vädret! Så direkt efter jobbet så packar jag in hundarna i bilen och drar iväg. Ska även ta med kameran och fota hennes pojkar också. Så det ska bli kul! En eftermiddag i skogen! =)

 

Men nu är det tvn en stund innan läggdags. Godkväll på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar