Våra planer framöver

Maya är nu anmäld till SKK:s utställning i Avesta den 15 Juni! Synd att Vimsa är för liten än. 
Så, nu är det bara att träna  för mig och Maya så vi är i snygga tills 15 Juni. Nu jääklars! ♥

 

Vimsa ska med och göra debut den 6 Juli i Rottneros. I Rottneros så är det SSRK som håller, och där får de vara minst 4 månader. Vimsa är då nästan 6 månader då.


Sen har vi planerat in detta med båda hundarna (från 18 Juli är V 6 mån) i utställningsfronten:

  • 6 Juli Rottneros, SSRK - M & V
  • 28 Juli Ransäter, SKK - M & V
  • 10 Augusti, Askersund, SSRK - M & V
  • 31 Augusti Västerås, SSRK - M & V
  • 7 September Sandviken, SKK -  M & V
  • 27 Oktober Mjölby, SSRK - M & V
  • 8 December Sthlm Hundmässa - M & V 

 

Maya och jag ska göra debut i BRUKS-DM den 25 Maj. Sen ska jag sikta in mig/oss på en lydnadsdebut i Juni. 6 Juni i Filipstad eller 19 Juni i Hällefors (på hemmaplan). Vi får se hur det känns längre fram med alla moment, och om jag/vi känner oss redo! =)

 

Och inte nog med det! 6 Oktober har jag tänkt att vara med i en barmarks-tävling här i Hällefors, springa med hund. JA, ni läste rätt. Springa med hund. Jag som avskyr att löpa, men det är ärligt talat lite roligare med hund. Då gör jag ju nytta med nöje! ;) Så jag har lite att göra om jag ska klara detta! Men fan så kul det är och vad kul det kommer att bli! :D Bara att träna på.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar